HOME » DRINKWATEROPTIMALISATIE

Biedt jezelf de mogelijkheid om je dagelijkse antioxidanten boost te drinken door je gefilterd drinkwater verder te optimaliseren door het met waterstof te verrijken.
Met de HYDRON!

Afmetingen: Hoog: 36 cm, Breed: 14,8 cm, Diep: 36 cm
Gewicht: 4,5 kg
Stroomvoorziening: DC 24 V / 5 A
Druk: 1 bar – 5 bar (min. – max.)
Temperatuur: Min 5ºC – max 35 ºC
Chlorinevrij

2 Varianten:

  • HYDRON 1
    Gekoppeld naast het ingebouwde reverse omose waterfiltersysteem onder in het aanrechtkastje.
  • HYDRON 2
    Los op het aanrecht met navulbare glazen 3 liter reservoir voor directe tapfunctie.

Mogelijkheid om je CMF Jaarlidmaatschap kortingsvoucher voor de aanschaf van de HYDRON te gebruiken maakt het nóg gemakkelijker om je gezondheid verder te beschermen.

Je eigen 100% zuivere waterbron thuis?

Door zelf je kraanwater te filteren met de inbouw Artesia 24 Natur Pur maak je van kraanwater zuiver, lekker en gezond drinkwater. Direct flow, altijd schoon water bij de hand!

De genoemde prijs geldt voor plaatsing in het aanrechtkastje waar ruimte is voor aansluiting van een koudwaterkoppeling op de waterleiding en waar reeds een vrij stopcontact aanwezig is. Aanleggen van extra waterleiding en/of elektriciteit brengt meerkosten met zich mee.

Het CMF Jaarlidmaatschap kortingsvoucher is in te zetten voor de aanschaf van de Artesia 24 Natur Pur. Dit maakt het nóg gemakklijker om een eigen zuivere waterbron te creëren.

Easy Flow 24 ZIP

€ 1.790,00

Easy Flow 24 ZIP

€ 1.790,00

Je eigen 100% zuivere waterbron thuis?

Door zelf je kraanwater te filteren met de portable Easy Flow 24 maak je van kraanwater zuiver, lekker en gezond drinkwater. Direct flow, altijd schoon water bij de hand! Aansluiting op waterleiding niet nodig.

De kortingsvoucher van het CMF jaarlidmaatschap is in te zetten voor de aanschaf van de Easy Flow 24 ZIP.