HOME » WATER

De allerbelangrijkste missie van Circulair met Flair is aandacht blijven vragen voor het belang van het behoud van zoet water bronnen en voor drinkwateroptimalisatie ten behoeve van ieders gezondheid en levenskwaliteit. Als lid van het CMF Inner Circle Platform heb je toegang tot alle drinkwater informatie en tot tips en middelen om je eigen drinkwater te optimaliseren

Helder, gezond en fit blijven
én op je eigen gewicht komen?

Kraanwater filteren + Verrijken met waterstof
=
Optimaal water!

( 2 liter per persoon per dag )

Het grootste drinkwater geheim:

Alles waar een lichaam mee wordt belast, moet er ook weer uit óf het wordt ter bescherming van het lichaam in het vetweefsel opgeslagen. Dus de enige manier om te ontgiften is waar water al sinds de OERtijd voor bedoeld is; het lichaam en de geest reinigen. Als dat onvoldoende plaatsvindt liggen lichamelijke klachten, een burn-out en depressies op loer.

Alleen is er een probleem met betrekking tot ons OERwater ontstaan:

Water staat sinds enkele decennia, met de opkomst van de voedingsmiddelenindustrie, niet meer te boek als meest heilzame dorstlesser maar als een inferieur voedingsmiddel. Want door koffie, de vele frisdranken en veel te zwaar belaste mineraalwaters lijkt het marketingtechnisch onmogelijk om nog te genieten van het drinken van een glas schoon water. De meeste mensen vertellen 'water niet eens meer weg te krijgen'! Wanneer mensen daarnaast nog eens dóórgaan met het drinken van frisdranken, koffie en zwaar belaste mineraalwaters, zal de dorstprikkel langzaam verdwijnen en haalt men de 2 liter per dag niet meer. Met alle gevolgen voor de gezondheid van dien.

Het OERwater van weleer bestaat alleen nog in de diepere aardlagen. OERwater was niet gedesinfecteerd of voorzien van stoffen die de leidingen tegen corrosie moesten beschermen. Noch was het verrijkt met mineralen, noch met zuurstof, noch met toegevoegde suiker, ozon, kooldioxide of alcohol. In dit OERwater werden geen residuen of sporen van geneesmiddelen zoals clofibric (bloed lipideverlagende middelen), ibuprofen (anti-inflammatoir geneesmiddel), carbamazepine (epilepsie), metoprolol en sotalol (bètablokkers), sulfamethoxazol (antibioticum) noch PFT, PAK, uranium, asbestvezels, nitraat, lood, koper of hormoon verstorende stoffen, cosmetica- of drugsresten of sporen van hormoon-  of chemokuren aangetroffen. Trouwens, de wettelijke voorschriften om toe te zien welke van deze stoffen wel of niet en in welke mate toelaatbaar zijn, ontbreken nog.

 

Het allerergste misverstand over het leidingwater

Men verwacht en gaat ervan uit dat het leidingwater schoon genoeg is om te drinken. Dat wordt zelfs geëist van de waterleidingmaatschappijen. En die doen hun uiterste best om kwalitatief hoogwaardig kraanwater te leveren. Een derde vervuild oppervlaktewater vermengen met twee derde zuiver bodemwater opgepompt uit de diepere aardlagen.

Waarvoor?

Om ons schoon leidingwater te leveren waarvan we slechts 1,2 % consumeren! Bron: Brabant water:

https://www.brabantwater.nl/drinkwater/Paginas/Bereken-uw-watergebruik.aspx

Het drinken van schoon, verrijkt water zal in de toekomst van levensbelang blijken!

Op het Circulair met Flair Inner Circle Platform kun je kennis nemen van de uitgebreide Module: Drinkwateroptimalisatie met interviews, wetenschappelijke achtergronden en toepassingen. Ook bestaat de mogelijkheid om opgeleid te worden tot Optimaal Drinkwater Expert. Deze opleiding is enkel toegankelijk voor CMF leden. Vraag de DEMO aan voor een inkijkje.

Bij aanmelding Jaarlidmaatschap ebook 'Terug naar Oerwater' cadeau.

(Zoals het ooit bedoeld was)

 

Liever eerst anoniem kennismaken?

De dagelijkse meerwaarde van puur, gezuiverd water
PDF – 300.6 KB 146 downloads

2 verschillende oplossingen om Optimaal OERwater te creëren en de HYDRON om gefilterd water met waterstof H2 verder te verrijken.

Uiteraard zijn al onze producten volledig gecertificeerd.