HOME » WATER

De allerbelangrijkste missie van Circulair met Flair is aandacht blijven vragen voor het belang van drinkwateroptimalisatie voor het behoud van de gezondheid en levenskwaliteit. Als jaarlid van het CMF Inner Circle Platform heb je toegang tot alle drinkwater informatie en tot de producten die je direct toegang verschaffen tot optimaal drinkwater. Voor de aankoop van hoogwaardige apparatuur voor drinkwateroptimalisatie kunnen je jaarlidmaatschap kortingsvouchers worden ingezet.

watergroen.jpg

Helder, gezond en fit blijven
én moeiteloos afvallen?

Kraanwater filteren + Verrijken met waterstof
=
Optimaal water!

( 2 liter per persoon per dag )

Alles waar een lichaam mee wordt belast, moet er ook weer uit óf het wordt ter bescherming van het lichaam in het vetweefsel opgeslagen. Dus de enige manier om te ontgiften is waar water al sinds de OERtijd voor bedoeld is; het lichaam reinigen.

Alleen is er een probleem met betrekking tot ons OERwater ontstaan:

Water staat sinds enkele decennia, met de opkomst van de voedingsmiddelenindustrie, niet meer te boek als meest heilzame dorstlesser maar als een inferieur voedingsmiddel. Want door koffie, de vele frisdranken en veel te zwaar belaste mineraalwaters lijkt het marketingtechnisch onmogelijk om nog te genieten van het drinken van een glas schoon water. De meeste mensen vertellen 'water niet eens meer weg te krijgen'! Wanneer mensen daarnaast nog eens dóórgaan met het drinken van frisdranken, koffie en zwaar belaste mineraalwaters, zal de dorstprikkel langzaam verdwijnen en haalt men de 2 liter per dag niet meer. Met alle gevolgen voor de gezondheid van dien.

Het drinken van schoon, verrijkt water zal in de toekomst van levensbelang blijken!

Op het Circulair met Flair Inner Circle Platform kun je kennis nemen van de uitgebreide Module: Drinkwateroptimalisatie met interviews, wetenschappelijke achtergronden en toepassingen. Ook bestaat de mogelijkheid om opgeleid te worden tot Optimaal Drinkwater Expert. Deze opleiding is enkel toegankelijk voor CMF leden. Vraag de DEMO aan voor een inkijkje.

3 verschillende oplossingen om Optimaal OERwater te creëren

Uiteraard zijn al onze producten volledig gecertificeerd.

Certificeringen.jpg